top of page

Capdavanters a l'àrea de les Telecomunicacions

El nostre equip, el nostre èxit

**Imatges reals d´activitats realitzades per IBERTEL

​Sobre nosaltres

Oferim el nostre coneixement, presència permanent a tot el territori nacional, compromís i honestedat.

Som especialistes en Projectes de Telecomunicacions i treballem per a entitats públiques i privades. la satisfacció dels nostres clients és el nostre principal objectiu, IBERTEL presta serveis especialitzats de Telecomunicacions des de fa més de 25 anys, permetent consolidar-nos en el sector. La immutable constància, l'adaptació a les noves necessitats i la millora contínua han fet d'IBERTEL una companyia competitiva capaç d'afrontar les exigències, els reptes o els objectius que se'ns plantegin.

PROJECTES

0

COORDINACIÓ SEGURETAT I SALUT

0

ADREÇA D'OBRA

0

CONSTRUCCIÓ EMPLAÇAMENTS

0

INSTAL·LACIÓ RX/TX

0

INTEGRACIÓ

0

EMFs i PSCs

0

​Els nostres serveis

​Cobrim les seves necessitats

Enginyeria

Atenció als detalls

IBERTEL és avui una referència de prestigi en el subministrament de serveis tècnics i d'enginyeria per al sector de les telecomunicacions a Espanya gràcies a la seva dilatada experiència, treballant per als principals operadors i empreses del sector.

​Construcció i Instal·lació

Experts en infraestructures

El creixement natural per part d'IBERTEL ha permès ser avui un referent en la construcció d'emplaçaments i instal·lació d'equips de Telecomunicacions treballant juntament amb les principals companyies i partners del mercat.

​Altres serveis

​Anem més enllà a les Telecomunicacions

La permanent recerca de IBERTEL en aportar valor en diferents activitats dins del sector de les telecomunicacions i la necessitat dels nostres clients, ens han permès créixer en altres activades relacionades amb el món de les telecomunicacions, convertint-nos en una empresa multidisciplinar.

Vols contactar amb nosaltres? Deixa'ns un missatge

​Els nostres clients

​Part del nostre èxit es deu a la satisfacció dels clients que han confiat en nosaltres i en la nostra feina.